Om os

Erfaring, kvalitet og tilfredshed

Med over 20 års erfaring er Vestergaards Tagrens en veletableret og pålidelig virksomhed. Vores fokus er rettet mod vores kunder og leveringen af fremragende håndværk og service. Når du vælger os, kan du forvente en professionel og sikker arbejdsproces til en konkurrencedygtig pris. Vi giver dig rådgivning om de bedste løsninger og vejledning om materialer og muligheder.

Faste priser og omhyggelig planlægning

Vi tilbyder fast priser på alle opgaver. Inden vi giver et tilbud, gennemgår vi altid opgaven sammen med dig. Det sikrer, at du får den bedste løsning til en fast, konkurrencedygtig pris. Samtidig giver gennemgangen os et præcist overblik over opgavens omfang, hvilket gør det muligt for os at udføre arbejdet hurtigt og effektivt. Alle opgaver planlægges omhyggeligt for at overholde leveringstiden. Vi dækker det meste af Sjælland herunder Midt- og Vestsjælland og Odsherred.

Professionelt håndværk og kvalitetsprodukter

Vores arbejde er baseret på professionelt håndværk og brugen af miljø- og kvalitetsbevidste produkter og materialer. Vi holder os altid opdateret med de seneste udviklinger, så vi følger med markedet og altid kan tilbyde vores kunder de bedste og mest optimale løsninger.

Efter afsluttet arbejde foretager en konsulent altid en grundig gennemgang af det færdige resultat for at sikre din fulde tilfredshed. Vores højeste prioritet er at sikre, at du er tilfreds med den opgave, vi har udført. Vi er stolte over at være medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for korrekt udført håndværk. Vi står klar til at hjælpe vores kunder til en nemmere hverdag, hvor vi tager os af det praktiske, så du kan bruge tiden på det, der giver mening for dig.